søndag 29. mars 2009

Jøden: Jøder eier 96% av all verdens medier

En velkjent jødisk "konspirasjonsteoretiker", gjenkjennelig på sin tekstformatering, skriver et innlegg:

Seks jødiske selskaper eier 96% av all verdens medier
Publisert 29 Mars, 2009 - 12:47 av Anonym

.
http://www.gjallarhorn.info/?p=1231

Hvilken betydning har det for ytringsfriheten også for oss her I Norge?
Vi vet jo at sterke krefter arbeider intenst for å kneble ytringsfriheten vår.


Det er årsaken
av Ateist den 29/03/2009 - 13:07 (meg)

til at vi opplever en massiv oppdekking av 11. september massemordet i mediene.



Du kan se det lyser ondskap av disse folka i CNN der de lyver så det renner av dem om dette alvorlige massemordet.


Det er bekymringsverdig
av Anonym den 29/03/2009 - 13:35

at vi så til de grader er i lommene på den Globale herskerklassen.

Og det gjenspeiler seg i pressen som promoterer Globalismen på bred front.


Da kan jeg ikke forstå annet
av Anonym den 29/03/2009 - 13:37

enn at den samme prosentsatesen for medien her på berget også.

Både vår fjærnsynte og de nærsynte medier.


Norgespartiet

Han som har skrevet toppinnlegget har tidligere vært intens på å promotere Den nakne sannhet, Norgespartiet og Nyhetsspeilet. Norgespartiet har en link til jødiske Aaron Russo sin film Amerika; fra Frihet til Fascisme:



Videobeskrivelse:
Amerika – Fra Frihet til Fascisme - for de som ønsker å være informert om hva som skjer. En film fra 2006 om hvordan Amerika har utviklet seg fra å være frihetens fyrtårn og bevarer, til å utvikle seg i fascistisk retning, og hvordan dette påvirker også vårt land og politikk, gjennom de internasjonale organisasjoner Norge er medlem av og forpliktet på. Filmen er laget av Aaron Russo, som er jøde og dermed har de beste forutsetninger for å avsløre fascismen...etc

Jeg sendte en sms til leder Emanuel Valand og nestleder Lars Rønbeck:
http://home.chello.no/liberal/

Lars Rønbeck:
Okay Trond. Siden er bokmerket, men dette kan jeg ikke ta stilling til. Kan du imidlertid fremskaffe klar dokumentasjon på hvem eierne bak FED er? Når disse eierne er identifisert har du et godt grunnlag til å slå fast deres religiøse tilhørighet som er en viktig sak for deg. Det ser ut til at ingen hittil har klart å identifisere disse menneskene. FED akilles helen som må klippes. Da vil det bli Shut Down av det aller meste av ondskapen i denne verden.

Trond Halvorsen:
Det er ikke helt ukjent at bankene er eid av jøder. Og med tanke på alt vi vet jøder står bak, så er det stor sannsynlighet for at eierne av FED er jøder. Man trenger ikke å vite navnene for å anta det.

2 dager senere sendte han meg en URL:
http://iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

Men jeg har allerede vist på websiden, som han ikke kunne ta stilling til, at Daryl Smith og Eric Hufschmid er jøder som er med på oppdekkingen av bl.a. 11. september, og at Sionister er jødiske syndebukker.

Eric Hufschmid har sagt at Alex Jones er en "Zionist Crusader" eller en israelsk agent. Men det er en jødisk fleip. Alex Jones er en amerikansk jøde. Daryl Smith, Eric Hufschmid, Christopher Bollyn og Mike Piper later som de mistenker hverandre for å være Sionister.

Mike Piper:
Eric Hufschmid announced in September 2007 that he was to part company with Daryl Bradford Smith.

Eric Hufschmid:
Smith no longer wants to work with me
Smith and I accomplished a lot together during the past couple years, but we will go our separate ways now. On 8 Sep 2007, Smith demanded that I defend him in his dispute with Christopher Bollyn, but I refuse to criticize Bollyn. Smith decided he no longer wants to work with me.

I suppose Smith will maintain his site, but I will put some articles here just in case.
Take Our World Back

Barnslig furting oppfatter jeg dette som...

Eric Hufschmid: Daryl Bradford Smith is another Zionist agent

torsdag 26. mars 2009

Jødene har blitt opphengt i "homo"

"Glupingen" er nok en gang svært frustrert der han skriver det samme hysteriske innlegget to ganger etter hverandre. Etter at luxcat ble tatt i en makaber løgn har enkelte havnet på et barnehagenivå:

JØDE-trond søker eldre menn/muslimer for sexsalg,superbillig....
Publisert 26 Mars, 2009 - 23:11 av Anonym

jeg er nå så desperat at jeg er villig til å suge eldre svette menn med stinkende balle for 50kr!!!og jeg svelger villig,analen min kan du gjøre hva du vil med,det er en ekstra "bonus"du får på kjøpet....jeg er nå så desperat etter dårlig amfetamin at jeg nå har kokt "rense-dottene" jeg har brukt før når jeg har filtrert speed til sprøyta,dvs brukte sigarettsneiper,vann til sprøyta får jeg ifra div fontener i Oslo!!!så jeg har det vansklig,

Før hadde jeg det man kaller "kongsberg-knekk" i ryggen fordi han stein lillevolden var så gla når jeg sugde han tørr og svelget villig unna,nå har jeg fått "kongsbergknekk"i knea i tilegg fordi jeg også må gi ha fri tilgang til analen min,han elsker å sprute meg full der og,med en slapp halvimpotent pikk,men med et godt skojern så får han lirket den inn,men nå har han gått tom for dårlig speed og må også selge seg for noen småmynter,så han er iferd med å utkonkurere meg a gitt,det her er ikke lett

for alle som vil så er jeg å treffe daglig utenfor blitzhuset og et kjappt nummer kan ordnes på stedet om ønskelig!!jeg tar imot alle jeg,kondom er ikke nødvendig!!
hilsen en utslitt taper som venter på å få tilfredsstilt akkurat deg!!!ingen krav til hygiene eller kondom som sagt,jeg sleiker deg ren og svelger allt eller sprut meg full i den sprengte fiseringen min,

bare å spørrre etter trond halvorsen!!eller jødetrond!!de vet hvem jeg er alle sammen..

venter i spenning på svar og penger til neste skudd m dårlig speed!vann ifra fontena og e sprøyte jeg fant i en park med bøyd spiss som jeg har retta ut så jeg er klar jeg!!!

FORT DERE!!betjener gladlig flere på en gang!!!dobbeltsikk i 2rn og en tannløs kjeft om dere vil!!!
mvh
jødetrond

ps.sist uke hadde jeg en god del innvandere som oppsøkte meg.dem sa: DO SOGE KOUKKEN!!!hele 8stk på en gang greide jeg å betjene iløet av 30min!!!!den ene somalieren hadde så stor pikk at han spjæla analen min og de fleste av de enorme hemoridene mine sprakk og,det blødde veldig,da fikk de alle blod på "tann"og ble så kåte at jeg ble "voldtatt"av samtlige av dem,de sto i kø og smårunka og venta på ny "tur".....sukk........er det rasisme?juling fikk jeg og etter dette av stein lillevolden pga at jeg greide å suge/knulle meg til en halv "kvarting"med makka/speed) men det var mest omo vaskepulver i det,fan ta.......


Schäfer regner med at "Glupingen" er smart siden han har anskaffet seg et slikt nick, så uten å analysere saken nøyere kaster Schäfer seg på "homo"-bølgen og skriver et toppinnlegg...

Beklager, JE.
Publisert 26 Mars, 2009 - 23:15 av Schäfer

Hei JE!

Jeg beklager at det har blitt litt desputt mellom oss, og at dette har gått ut over både deg, luxcat og meg. Men vi kjente ikke til din homoseksualitet, og dermed kunne vi ikke vite at det ble veldig sårt for deg, det der med at du ble avvist av f.eks. både peppern og meg. Først var du jo hyggelig i tonen, men så skjedde det noe med deg da du ikke fikk "din form for gehør" (om du skjønner....).
Jeg har ingen problemer med å ønske deg lykke til i jakten på rett mann, men håper du ikke er sint på meg og de andre mannfolka du har blitt avvist av. Det er nå en gang slik, at vi alle kan oppleve å bli avvist - enten vi er hetero eller homo. Det dreier seg jo om kjærlighet mellom mennesker, men ingen kan vel trylles om til verken homo eller hetero. Og i dag legger jo myndighetene opp til at også homoseksuelle skal ha fulle rettigheter, og det støtter jeg.
Så lykke til, JE, og stå på. Det er selvsagt noen der ute....

S/V8


Helt i orden Schäfer
av J E den 26/03/2009 - 23:23

"Jeg beklager"

Helt i orden, Schäfer. La oss begrave stridsøksen - hvis dere lover å slutte å lyve.

Avtale?


Avtale! Mulig jeg har hatt
av Schäfer den 26/03/2009 - 23:32

Avtale!

Mulig jeg har hatt for stor tro på USA og Israel, og jeg skal forsøke å revurdere mine holdninger der.
Imidlertid - nå tok jeg nå ikke opp denne krangelen i mitt innlegg. Jeg ønsket bare å si at vi ikke trenger
å mixe sammen dette med din homoseksualitet og dette med USA, Israel, terror osv..
Nå er det selvsagt like vanskelig å fjerne både terror, løgn og homofoli, men vi får alle gjøre så godt
vi kan for et bedre samfunn.


Yepp
av J E den 26/03/2009 - 23:40

"for et bedre samfunn."

Ja, du kan jo begynne med å spre det du vet om 11. september, f.eks at Larry Silverstein rev ned byggene sine:



Når folk blir klar over at det er våre egne ledere som står bak dette sinnssyke massemordet og at muslimer har blitt uskyldig dømt, så vil vi få en fredeligere verden.

"Jews are behind wars," sa jødiske Mel Gibson som sant er når han var "full", men han beklaget på det sterkeste når han var edru. Gibson vet veldig godt at Silverstein rev ned byggene sine 11. september, men han har ikke tenkt til å fortelle noe om det.


Disse "homo"-innleggene til Schäfer og "Glupingen" ble slettet noen minutter senere...

Schäfer er litt truende - igjen

Schäfer liker tydeligvis ikke denne bloggen. Han skriver et innlegg med nicket Anonym, men det er ikke så vanskelig å kjenne igjen Schäfer'ns truende toner, i tillegg til at han skriver innlogget for første gang på en stund litt over en time senere:

Virkelig artig :-)
Publisert 26 Mars, 2009 - 21:51 av Anonym

Om dere blar litt nedover mitt innlegg finner dere ut at Trond har laget seg en side på nettet for å fortsette sin hets, dette var en tabbe av han.....
lettere å finne deg nå din åndsvake tulling, tror du har et ønske om å bli stoppet.


Jasså
av Ateist den 26/03/2009 - 22:35

Så løgnavsløringer er hetsing, er det det du prøver å si?



Løgnavsløringer?
av luxcat den 26/03/2009 - 22:41

Du makter jo ikke å avsløre deg selv en gang, der du sitter langt inne i skapet :D


Løgn, ja, helt riktg
av Ateist den 26/03/2009 - 22:54

Har du glemt løgnene?

"Faren min døde på dette sykehuset."
"min vordende svigers ble min venn"

Ja, her er beviset:




Igjen:
av luxcat den 26/03/2009 - 22:56

Jeg vet at dette du kommer med her ikke er noen avsløring, og som sagt: Du klarer ikke avsløre din egen legning en gang, så hvordan tro på at du kan avsløre noe annet?? :D


Herregud
av Ateist den 26/03/2009 - 23:05

"Du klarer ikke avsløre din egen legning en gang"

Klarer jeg ikke å avsløre min egen legning, du. Herregud, du skriver som en 3-åring..

Først var du lei helvetesvesenet, så var du lei idioter, og så kom du på at faren din hadde dødd og du var derfor lei meg. Men du hadde glemt at Schäfer 3 dager tidligere hadde snakket om nettopp sin vordende svigers, hans venn, faren din, vettu...

onsdag 25. mars 2009

raggar sletter seg selv

raggar skrev et innlegg:

Når kan vi "hause" opp situasjonen?
Publisert 25 Mars, 2009 - 10:27 av raggar

Pappa, pappa politiet stoppet oss og sa at vi måtte gå hjem med en gang, de leter etter en mann i en blå bil som har forsøk å ta en liten gutt.

Sak: I mitt nabolag på Søndag. En mor ringer til politiet og kan fortelle at hennes sønn er blitt forsøk bortført noe som resulterer i at de forsøker å finne denne dritten av en avviker.
Mine to barn blir stoppet av politiet med beskjed om å gå hjem. Selvsagt forteller barna dette til meg og min reaksjon er å ringe til politiet for så å få historien bekreftet.
Så sier vakthavende, synes ikke at jeg skal hause dette noe opp og jeg kan trygt slippe barna ut igjen. Slippe de ut når det er en mulig pedofil i nærmiljøet som er på jakt??
Er det da feil av meg og skulle ville informere nabolaget og skolen? Hva om denne møkkatypen faktisk klarer å ta med seg et barn,mine eller andre sitt? Jeg har ikke samvittighet til å tie denne saken, eller er dette feil av meg?

Fikk også beskjed om at politiet IKKE har nok resurser til å etterforske denne saken dypere......penger...penger....penger...

mvh.raggar


Skuespilleren raggar
av Ateist den 25/03/2009 - 10:42

Skuespilleren raggar


Stakkars deg.
av raggar den 25/03/2009 - 10:46

Du føler deg sikkert forfulg og ensom. Fryktelig synd at du til stadighet blir slettet, merkelig ikke sant?
Du som bare vil opplyse verden........


Så du
av Ateist den 25/03/2009 - 10:49

Så du ignorerte dette falske skuespillet ditt? Ho ho.

Du er en løgner tvers igjennom.

"Fryktelig synd at du til stadighet blir slettet"

Det var jo litt avslørende at du slettet avsløringene om at Silverstein rev ned byggene sine. Jeg skrev uforhindret om 11. september på SOL i et år. Men når jeg kom fram til at det var jødiske Silverstein som sto bak, så begynte slettingen...

Og du har jo invitert meg hjem til deg for å se på bilder av hva jøder kan gjøre. Men dette bildet her liker du ikke:




Stoppet
av Undrer den 25/03/2009 - 10:47

Stoppet politiet alle gutter de kom over og ba dem gå hjem? Og etterpå fikk du beskjed om at de kunne slippes ut? Kanskje de tok ham da...


De stoppet alle barna
av raggar den 25/03/2009 - 10:54

i nærmiljøet og ba de om å gå hjem. Nei de har ikke tatt denne personen det fikk jeg vite av vakthavende. Han mente vi hadde ingenting å frykte?

mvh.raggar


Til tross
av Undrer den 25/03/2009 - 11:01

Til tross for at politiet var der mente de at det var så farlig å være ute at alle ble sendt hjem, og så var det ingenting å frykte...

Da er det sikkert ikke det.


Og da slettet moderatoren etterhvert tråden han startet...

Det er ikke første gangen løgnerne har vært tvunget til å slette seg selv. I privat apost mellom raggar og il.primo juni 2007:

raggar:
Viss du har så fryktelig lyst på moderator jobb kan jeg anbefale deg for min
sjef. Men før så.... da anbefaler jeg deg å rydde litt i egen skuff (slett div
innlegg)

il.primo:
Det er OK for meg å slette mine innlegg. Men vilken "skuff" snakker du om?

raggar:
I egen skuff, da mener jeg at innlegg som ligger der ute som kan brukes imot
deg i fremtiden... Gudene skal vite at jeg har fått på pukkelen,hehe

il.primo:
Det høres greit ut.
Jeg har allerede i dag slettet en del innlegg tilbake til ca. 1. juni, og
fortsetter bakover i morgen.

tirsdag 24. mars 2009

"Glupingen" er snurt og prøver med litt mobbing

En parodi på luxcats homo-utbrudd...

- Schumacher er homo
Publisert 23 Mars, 2009 - 21:04 av Nettavisen

luxcat har nok fylleangst etter utbrudd på brasiliansk pub.

Det gikk hardt for seg da apeskaftene luxcat og Schäfer gikk på pub i Brasil på søndag. På utestedet «Disco» skal de to ananashodene ha fått i seg godt med drikke, og stemningen skal ha blitt svært så god, skriver Ekstrabladet.

Allsang
Så god at de to bestemte seg for å gå opp på scenen og synge litt for publikum. Det skulle gå hardt utover den tidligere formel 1-kongen Michael Schumacher.

- Schumacher viado, skal duoen ha sunget. Eller på godt norsk: Schumacher er homo.
http://www.nettavisen.no/sport/arkiv/motor/formel1/article2372290.ece


Pøh!
av Iuxcat den 23/03/2009 - 23:44 (parodi)

Jeg har ikke fylleangst. Schumacher ER homo!


"Glupingen" blir snurt...

her er foreldra til JØDE-trond
Publisert 23 Mars, 2009 - 23:06 av jøde-tronds sakkyndige behand ...

her har dere svaret på hvorfor jødetrond er blitt så forvirra som han er.......det er lite vi i psykiatrien kan gjøre utenom å få tak i han og dermed få mulighet til å få tvangsinnlagt han...her kan dere se hvordan jødetrond sine oppveksts-forbilder er,dvs hans foreldre,.jødetrond er mer lik sin mor enn sin far!!bare å se selv

her er jødetrond sin far:

http://www.youtube.com/watch?v=EP3qwWYqT7g

her er jødetrond sin mor på en helt vanlig busstur:

http://www.youtube.com/watch?v=8nPG8WRxLRk&feature=related

vennligst opplys nærmeste psykiatriske avdeling eller nærmeste politiavdelig slik at jøde trond får sin sterkt tiltrenge behandling og omsorg!!!

mvh
sakkyndig behandler
%)


Takk for meg!
av J E den 23/03/2009 - 23:37

Nå har det gått litt for langt. Jeg blir mobba av "Glupingen". Da gidder ikke jeg å skrive noe mer her ihvertfall.

Takk for meg!



"Glupingen" skriver et nytt toppinnlegg og kaller seg Tove og prater med seg selv som om han var to forskjellige personer. Dette er typisk atferd blant jødene på SOL...

Knekket AP koden =FEIGHET
Publisert 24 Mars, 2009 - 00:45 av Tove

Endelig har jeg knekket AP koden,ikke bare jeg men tusenvis av oss i Norges land.AP koden er ren feighet,arroganse,løgn,det gjelder ikke kunn AP,men SV,og SP på kjøpet.AP denne arrogante feige Statsminister Jens som ikke eier handlekraft overhodet,her drepes den ene familie etter den andre,siste familie var i Tromsø,og enslig mor ble drept av en psykisk syk iraner,osv osv.Stoltenberg er så jævla frekk han holder seg unna alle konflikter,når konfliktene er glemt tror han,så har vi nye konflikter.Da stiller denne geitebukken av en Statsminister opp til nye interviewer allt er så bra så,smilende,fytte rakkern.Hele den Rød Grønne er bare en eneste STOR TRAGEDIE..
Pengene svømmer i Norge og i Staten.Den rød Grønne grafser til seg av spare tiltak.Selv sitter de med feite lønninger.Stoltenberg nekter og gå ned i lønn?????Selv bor han i 30 millioners Statsministerbolig i Parkveien,finansiert av våre skatte penger,du er en syk,elendig statsminister.
Hvor er Justisminister Pingle Storberget??????Stadig sykmeldt,tåler ikke motstand????? Hva skjer med Norge som land,hvor er tryggheten vår.????Jeg og mange med meg viTror på NOK ER NOK,Vi krever penger til politiet,og borgerlig parti,,Rødgrønne vekk ut og bort


Enig!
av Anonym den 24/03/2009 - 01:16

Feite lønnger dreper iraner eog Stoltneberget pingle har ikke vett til ågåned.Å sitter der uten å gjøre en dritt når som helst og trygghet kan vi bare glemme mens den rødgrønne grafser os spiser og spiser.Bare så det er sagt.Og MANGE er enige idet.Men gjør dem noe.NEI!


Tove?
av J E den 24/03/2009 - 01:24

Og jeg som trodde "Glupingen" var en guttunge...

Når du skal late som du er en annen bør du anstrenge deg for å formatere teksten anderledes, spesielt siden du har et slikt særpreg. Du er den dummeste jøden her.


Jødene på SOL har mange forskjellige registrerte nick, så de kan se ut som de er fler enn de er, og de forsøker (som regel) å gi de forskjellige nickene forskjellige personligheter. Et eksempel fra 2008...

Merkelige...
Publisert 5 september, 2008 - 21:56 av Elizabeth.

Er det slik?? Politikk...å snakker mest ufine ting om andre??

Hvem som kan de styggeste og perverste ord?
vinner valge??
på dette debatt Norske Politikk??

Vel vell
Ikke noe Merkelige at...Vanlige Politikker klør seg i hodet?
Når vanlig folk, kragler og diskuterer som hund og katt??

Vel vell

Hvordan ellers.er det??
Som vanlige..her..Heit debatter å ikke har jeg lest alt, eller hva dere sier
Det er det samme

Hva skal jeg med politikk?
Når mitt hodet, har mye ant å tenke på...Butikkene er åpent i morgen kl,10 teit!!


Husker du
av Anonym den 06/09/2008 - 22:59 (meg)

Husker du at du spurte hvor det var blitt av innlegget til "regjeringen"?


ja..
av Elizabeth. den 06/09/2008 - 22:59

det husker jeg..og det vil si at??


Det var svært
av Anonym den 06/09/2008 - 23:03

Det var svært åpenbart at det var skrevet av meg. Det var en email som var sendt TIL regjeringen. Husker du hva emailen inneholdt?


jeg tror at
av Elizabeth. den 06/09/2008 - 23:14

du tar feil!!
jeg har aldri snakket eller email med anonym..
Hva er det du snakker om? i virkeligheten??
kanskje det er en annen Elizabeth? du tenker om??
det finnes mange som heter Elizabeth vet du..

hva er det du prøver å si??
jeg forstår iallfall ingenting,
hadde vært ertig å vite, hva du prøver å si..
fortell meg gjerne, jeg hører...


"ja.. det husker jeg.." skrev Elizabeth, spent på hva jeg skulle spørre om videre. Plutselig husket hun ingenting likevel. Det omtalte innlegget inneholdt informasjon om 11. september og jøder...

lørdag 21. mars 2009

Månelandingen

Månelandingen
Publisert 5 April, 2008 - 15:00 av Mannen på månen

Kun fire fingre i refleksjonen og hender som peker feil vei. Den blå saken som astronauten berører med fingrene mangler i refleksjonen. Det ser ut som at noen kommer inn for å kvele astronauten:




Bena på "månefartøyet" pakket inn i julepapir og gullteip:




Når man ser skyggen astronauten kaster skulle man forvente at "fjellet" i bakgrunnen var mørkere på høyre side. Det amerikanske flagget på "fartøyet" er opplyst på skyggesiden:




Jødiske il.primo vet at måneferden er en bløff, men han prøver å spre litt skeptisisme, uvitende om at en sagkrakk i tre og en tandemsykkel ikke likner hverandre...

Vilken garanti har du for at fotoene ikke er trikset med?
av il.primo den 05/04/2008 - 15:23

Fra slike som deg og likesinnede.

Det med julepapiret kan jo være laget rundt vilken som helst metallramme, tandemsykkel f.eks.
en sagkrakk i tre eller noe.
Du må ikke være så snar til å hoppe på de sykeste konspirasjonsteorier!


meco vet også at måneferden er en jødisk bløff, men later som om han er en utforskende ikke-jøde...

Det er sant og si rart
av meco den 05/04/2008 - 15:26

at Nasa skulle legge ut manipulerte bilder på sin egen nettside. Det er der de er hentet fra, og ligger der enda.


I vår teknologiske tid er intet umulig.
av il.primo den 05/04/2008 - 15:28

Heller ikke å legge ut slikt på andres nettsider.

Dere er for godtroende.


il.primo ser muligheten for at jeg har pakket inn sykkelen min i julepapir, tatt bilde og lastet det opp på JødeNASAs websider, for å vise det fram på SOL Debatt og spre litt skeptisisme rundt måneferden...

meco har studert det ene bildet i 16 timer og han klarer ikke lenger å la være å vise at han er en jøde han også...

Oppdatering
av meco den 06/04/2008 - 07:43

Har undersøkt litt, og når det gjelder det første bildet med refleksjonene -er forklaringen følgende:

Det er oversiden av armene/håndleddene vi ser. Det som kan se ut som det er fingre, er der hanskene er festet til drakten med noen stropper med mørkere farge enn drakten og hanskene.


Det som ser ut som fingre kan altså være noen mørke stropper. Jeg legger fram bildene et år senere og da har angelfire en helt annen forklaring på det første bildet...

hehe
by Anonym on 09/03/2009 - 22:20

så d er noen som driver med d gamle tullet der enda. det er tilbakevist så mange ganger,men skal gi deg rett i en ting. nemlig refleksen i atronautens visir,den er ikke hans egen. den er selvfølgelig en annen astronauts. han var ikke der alene. resten kan forklares for de som virker oppegående nok.


Så angelfire hevder å mene at fingrene i refleksjonen er fra en annen astronaut...





Denne lille "hunden" er koblet til NASAs avanserte sentralstasjon via en gjennomsiktig kabel. På toppen av sentralstasjonen er det plassert "klosser" her og der som ikke ser ut til å ha noen funksjon:




Sentralstasjonen har et speil som likner de man kan finne i et speilhus på et tivoli:




Munnen på "hunden" ser ut til å være tegnet inn. Lys og jevn farge. Innsiden av "hullet" har ingen lys og skygge som følge av "sollyset":




Litt "special effects" og innsiden av sentralstasjonen ser ut til å være ganske tom:



Jeg spurte angelfire om han kunne forklare resten for de som virker oppegående nok, men jeg fikk ikke noe svar. Et par uker senere spør jeg igjen med nicket "En som virker oppegående"...

Forklaring
Publisert 21 Mars, 2009 - 01:28 av En som virker oppegående

hehe
by angelfire on 09/03/2009 - 22:20

så d er noen som driver med d gamle tullet der enda. det er tilbakevist så mange ganger,men skal gi deg rett i en ting. nemlig refleksen i atronautens visir,den er ikke hans egen. den er selvfølgelig en annen astronauts. han var ikke der alene. resten kan forklares for de som virker oppegående nok.



Da har jeg ankommet plassen så da kan angelfire presentere sin forklaring.

mvh
En som virker oppegående nok


En parodi på jødenes (bort)forklaringer...

Denne var enkel
by meco'n on 21/03/2009 - 01:50

Jeg tar'n jeg angelfire. Du bare driter deg ut uansett.

Altså, det som kan se ut som det er fingre, er der hanskene er festet til drakten med noen stropper med mørkere farge enn drakten og hanskene. Grunnen til at vi ikke ser stroppene er rett og slett fordi drakten og hanskene har en lysere farge enn stroppene. Grunnen til at jeg, til tross for at vi ikke kan se stroppene, vet at de er der, er fordi jeg har litt peil på astrologi og sånn. Jeg følger med på horoskopet hver dag.


Hallo?
by il.idioto on 21/03/2009 - 01:55

Vilken garanti har du for at fotoene ikke er trikset med fra slike som JE og likesinnede?

Det med julepapiret kan jo være laget rundt vilken som helst metallramme, tandemsykkel f.eks.
en sagkrakk i tre eller noe.
I vår teknologiske tid er intet umulig.
Heller ikke å legge ut slikt på andres nettsider.

Du må ikke være så snar til å hoppe på de sykeste forklaringer, meco'n!


Hhehhyehhheh
by common-sense on 21/03/2009 - 01:51 (den ekte)

ROFL;)))))

Mvh C-S;)




Flagget, parabolen og "månefartøyet" er sterkt opplyst i et relativt mørkt område. Stangen på parabolen kaster skygge i en annen retning enn astronauten.


Okay..
by Anonym on 23/03/2009 - 05:59

de landet nok i Nevadaørkenen og brukte lyskastere i nattens mulm og mørke.

(Det _er_ mye rart med bildene, faktisk)


Det som også
by Ateist on 23/03/2009 - 06:35

Det som også er tydelig er at jødene på forumet her lyver så det renner av dem om bildene til jødiske NASA. De kommer med rare forklaringer der de gjør desperate forsøk på å finne på løgner for dem.

De som lyver om månebildene er de samme som lyver om 11. september og Holocaust.

Månelandingen er en jødisk NASA/media bløff.

Presidents and/or owners:
Jew - CBS - William S. Paley, Leslie Moonves
Jew - NBC - Jeffrey Zucker
Jew - ABC - Stuart Bloomberg and George W. Bodenheimer
Jew - ABC News - David Westin
Jew - CNN - Gerald Levin, Reese Schonfeld (co-founder)
Jew - FOX - Gail Berman, Rupert Murdoch
Jew - MBS - Ronnessen
Jew - Daily News - Maxwell, real name Hoch
Jew - US News - Zuckerman

Jew - New York Times - Sulzberger
Jew - BBC - Michael Ian Grade, Mark Thompson
Jew - Sirius Satellite Radio - Mel Karmazin, Scott Greenstein
Jew - ITV - Murdoch, Grade
Jew - Paramount Pictures - Bradley Alan Grey
Jew - 20th Century Fox - Sherry Lansing
Jew - News Corporation - Peter Chernin
Jew - Columbia Pictures - Kaufman
Jew - Warner Brothers - Barry M. Meyer
Jew - Clear Channel - Lowry Mays, Andrew Levin

Jew - Warner Co - Martin S. Davis
Jew - Dreamworks - Spielberg
Jew - Walt Disney Television, Touchstone Television, Buena Vista Television - Micheal D. Eisner
Jew - VIACOM - Sumner Murray Redstone, real name Rothstein
Jew - MTV - Murray Rothstein
Jew - Nickelodeon - Murray Rothstein
Jew - Universal Pictures - Stacey Snider
Jew - Universal Studios - Ron Meyer

Jødiske Daniel Saul Goldin var NASA administrator fram til 2001.


C Lund på usenet/news

Jeg hadde debattert på usenet i flere år og C Lund framsto som en antirasist som jeg stort sett var enig med. Men når jeg i desember 2005 oppdaget at 11. september var en inside job, og senere at månebildene var falske, så havnet C Lund ned på et barnehagenivå og la fram dårlige bortforklaringer. Det virket som han dekket over noe han visste var sant. Jeg forsto et år senere at han var jøde. Jeg har ikke skrevet så mye på usenet de siste to årene og har ikke sett noe fra C Lund. Men når jeg la fram disse månebildene på usenet nå, så viste han seg og kom med enda en (bort)forklaring på det første bildet:

Re: Bilder fra "månen"
C Lund 22. mars 2009 11:49

>Kun fire fingre i refleksjonen og hender som peker feil vei. Den blå
>saken som astronauten berører med fingrene mangler i refleksjonen. Det
>ser ut som at noen kommer inn for å kvele astronauten:"


Folk flest har nå bare fire fingre. Dette med at de vender feil vei er
bare en optisk illusjon skapt av det runde visiret. Og med fargen på
visiret så er nok den blå tingen han holder ikke så lett å se, nei.


Svar:

>Folk flest har nå bare fire fingre.

Lever du i din egen tegneserieverden?

>Dette med at de vender feil vei er
>bare en optisk illusjon skapt av det runde visiret.


Alle her vet hvordan refleksjon i runde speilflater blir. Hendene blir ikke
vridd feil vei av den grunn. Det må være noe du har lært på jødeskolen.

Uansett hvilken form speilet har så kan det ikke reflektere mer enn det som
kan ses fra den vinkelen hvor speilet er.

> Og med fargen på
> visiret så er nok den blå tingen han holder ikke så lett å se, nei.


Hvilken relevans har fargen på visiret?

Det vi ser er at astronauten berører en blå sak med hendene sine. Hendene
hans er halvveis lukket rundt den blå saken. Fingrene i refleksjonen
viser noe helt annet. Der kan vi se en fullt åpen hånd som ikke holder i
noe som helst. Vi kan se innsiden av hånden i refleksjonen.




The Lunar Module


1of5_Moon Machines-Lunar Module



I utgangspunktet var tanken at de skulle bruke én rakett til og fra månen. Men NASA visste at det var noen problemer med dette. Bl.a. det å løfte den enorme tyngden opp fra månen igjen, noe som innlysende nok skulle være vanskeligere enn å løfte den fra jorda?

Mens NASA funderte på dette kom John Hobolt med en radikal idé. Han foreslo å bruke et mindre fartøy som skulle lande på månen, mens moderskipet gikk i bane rundt månen. Men folk var redde for at de ikke skulle klare å koble fartøyene sammen igjen ved avreise.

Hver gang Hobolt tok fram idéen så sa alle at han ikke visste hva han snakket om. Motstanderne hans mente at én stor rakett var mye bedre.

Hobolt ble da desperat og sendte et brev rett til toppledelsen i NASA. Hobolt visste han kunne få sparken for å skrive noe så sykt, men han tok likevel sjansen. I brevet skrev han at han mente at den eneste muligheten var å bruke ett stort og ett lite fartøy...

NASA administrator Bob Seamans tenkte først, "I'd like some way to get that son of a gun off my back!" Dette var jo før de hadde spamfilter. Men så tenkte Seamans litt på idéen og ble fascinert av den, og det viste seg at det VAR den eneste muligheten...

2of5_Moon Machines-Lunar Module



Fra 1:25 slipper de en gul LM-kopi ned i en sandkasse i studioet en rekke ganger fordi de ikke forsto hvordan landingen ville bli på månen. I tillegg til at dette er på jorden, mangler denne LM-kopien motoren som skal bremse ned ved landing, så denne testingen her var vel neppe nyttig.

"The most complicated and sophisticated spacecraft ever conceived."





Noen litt spesielle lyseffekter her. Et rundt lysskinn i venstre hjørnet, øvre del. En femkant. To svært skarpe hvite "klumper". Det trekantede vinduet ser unaturlig blått ut.

Fra 3:14 har de laget en prototyp, og istedenfor å måle dimensjonene på en astronaut med sin ryggsekk og lage luken deretter, har de laget luken først og ringt en astronaut for å komme og teste. Astronauten kommer seg inn men blir sittende fast på vei ut. Han sliter litt med å komme seg løs en stund før de etterhvert innser at de må ha en firkantet luke istedenfor en rund.

Rocket Science?

torsdag 19. mars 2009

Schäfer er grinete - igjen

Nordsjødykkere (og andre(FN)) - Skam!
Posted 19 March, 2009 - 00:49 by Schäfer

Jeg ser på nyhetene i kveld at Nordsjødykkerne igjen har tapt sin kamp mot denne bedritne staten som liksom skal ta vare på sine. Samme problemet har man opplevd, vi som har operert f.eks. i FN-tjeneste. Som redskaper for norske møkkbedritne politikere som skal gjøre seg poppis på andre menneskers helses og livs bekostning. De sitter i sine mistrøstelige dresser og babler komitéer og utvalg, og med et fårete drag over de fete tryner tasser de innom Tostrup-kjelleren eller Theatercaféen på vei til Stortingsleilighetene sine. Jeg er ikke sur eller bitter, for jeg soper inn nesten like mye som de på Tinget. Men jeg tenker på de som ikke er i samme båt. Kanskje det burde være et valgflesk å ta tak i disse falske nåregjerende, som liksom skal være sosialister?
Jeg har selv sår på både kropp og sinn etter tjeneste tilbydt av våre søte politikere. Men takka har jeg måtte sørge for selv. Og det har jeg klart. Men har alle klart det? Saken er bare den at man har ekstremt amatørmessig personale på Stortinget. Man skulle forvente mer av de gamle garva folkene. Men når selv de svikter, hvordan skal man forvente at sukkertøys-doll som Inga Marte Torkildsen etc. skal få til noe? Alt blir bare ball!

S./V8


Medlidenhet
by Antisemitt on 19/03/2009 - 00:58

"Faren min er død," løy luxcat i et forsøk på å få medlidenhet og dra fokus vekk fra den dårlige sykehushistorien hennes.

Jøder kan jo typisk komme med slike makabre løgner.

Schäfer'n: "Faren min måtte løpe fra nazistene og bestefaren min ble lampeskjerm!"

Når C-S ser denne påstanden fra Schäfer, så stepper han gladelig inn og har bevitnet det hele.


Men JE...
by Schäfer on 19/03/2009 - 01:26

Dine forvirrede kommentarer er uten interesse. Eller; egentlig er de ikke forvirrede. Det er bare snakk om at du har lyst å krangle - fordi du ikke har annet å ta deg til. Du skjønner, at både jeg og andre her på SOL kjenner til den mentale kapasitetsgruppen du tilhører. Finn nå heller fram Fantomet eller krangle med søstra di.
Bedre psykolog kan jeg ikke være, gutten.


På seg selv kjenner man andre
by Anonym on 19/03/2009 - 01:38

Jeg har aldri sett en så evneveik person på dette forumet som nettopp du.
Hvor mange ganger har du vært bura inne, schäfern, pga det voldsomme tempramanget ditt?
På tide å oppsøke psykolog og få noen medesiner mot det?


Sant det
by J E on 19/03/2009 - 02:13

"egentlig er de ikke forvirrede"

Helt sant. Det var rett fram :)


P.g.a. tekniske problemer forsvant noen innlegg fra oversikten, og kom tilbake igjen. Schäfer tror innlegget hans har blitt slettet og skriver det igjen...

Nordsjø og FN
Posted 19 March, 2009 - 01:11 by Schäfer

Dette ble slettet. Er kritikk av våre ansatte i regjeringen blitt forbudt?

Jeg ser på nyhetene i kveld at Nordsjødykkerne igjen har tapt sin kamp mot denne bedritne staten som liksom skal
ta vare på sine....
[KLIPP]


Alle vet at du er en bitch
by Anonym on 19/03/2009 - 01:24

luxcat er den mest mannlige av dere to.
Du er bare patetisk.


Schäfer overser den anonyme og skriver et nytt toppinnlegg hvor han gir uttrykk for at jeg er det eneste problemet hans...

Oppfordring til SOL
Posted 19 March, 2009 - 01:48 by Schäfer

Det er merkelig at man ønsker å tillate at et forum som dette blir ødelagt.
Og da mener jeg følgende:
Av og til blir innlegg slettet, men samtidig får skaft som JE herje villt, enten som JE, Schäfer´n eller luxcat.
Når jeg er i stand til å se hva som skjer, hvorfor kan ikke SOL lempe ut disse patetiske innleggene hans?
Dere har deres inntekter fra reklame - ergo er man avhengig av aktivitet her. Ser dere ikke at aktiviteten
daler p.g.a. at slike guttunger som JE skal få more seg? Han er jo ikke provoserende - til det har han ingen
kraft - men han gjør at folk går lei alt søppelet som figurerer har.
Bare et tips....

S./V8


Uj uj uj!
by Anonym on 19/03/2009 - 02:03

Er luxcat lei seg nå igjen? Har hun fått følelsene sine såret?
Ble det ikke noe på deg i kveld? Er det derfor du sitter her? hehe


SOL Informerer: Oppfordringer!
by SOL-redaksjoner (M) on 19/03/2009 - 02:08 (parodi)

Vi i SOL-redaksjonen har hørt dine oppfordringer før. Derfor stengte vi viking8 nicket ditt. Personhets er fortsatt ikke tillatt på forumet!

SOL redaksjonen


hvorfor ønsker du JE
by Tendo on 19/03/2009 - 02:15

Bort. hans poster er vell så inntresannte som dine :)


Schäfers "Oppfordring til sol" var slettet dagen etter, av enten ham selv eller SOL...

onsdag 18. mars 2009

luxcat slår tilbake: "JE er homo!"

Det har gått ca 2 uker siden luxcat ble tatt i å lyve - igjen. Schäfer skriver et innlegg og en ukjent bruker kommenterer i luxcats navn. Schäfer tror det er meg...

Rødehatet mot USA
Publisert 17 mars, 2009 - 14:06 av Schäfer

http://www.youtube.com/watch?v=nhUCYQ1ulsI&feature=related

Hatet mot USA står sterkt i de røde kretser i Norge. Det er intet mindre enn en skam.
Jeg skal selvsagt innrømme at USA har gjort gale ting, og at Bush Jr. ikke akkurat er verdens glupeste.
Men uansett har mange amerikanske kvinner og menn gått foran for å forsøke å begrense terror.
Og forøvrig er de et meget gjestfritt folk. Nå har jeg vært i 42 av USAs stater, og også i mange av
de muslimske land. De har sine problemer i USA, det skal ikke underslås. Men jeg vil vel hevde at
man surrer det verre til visse andre steder. Og at jeg mener det, er basert på reelle fakta - ikke rasisme.
Støtt opp om en av våre viktigste samarbeidspartnere. USA har gjort litt for Norge. Har Irak, Afghanistand
og Afrikanske land gjort det i samme grad?

S/V8


Hei kjære, jeg kommer ikke hjem til middag i dag
by Iuxcat on 17/03/2009 - 14:20

Jeg er fullt opptatt med å redde liv på Dikemark sykehus.
Jeg har spurt legene flere ganger, men helt siden jeg drepte far min vil de ikke gi meg morfin lenger.
Jeg tror jeg blir gal.


Hei JE
by Schäfer on 17/03/2009 - 14:25

Jeg registrerer at midisinen din fortsatt ikke virker godt nok. Og det fins neppe noen proper medisin mot åndssvakhet.


Ho ho
by J E on 17/03/2009 - 18:23

Feil person...


En ukjent bruker skriver et innlegg i luxcats navn...

I dag drepte jeg far min -igjen!
Publisert 17 mars, 2009 - 23:05 av Iuxcat

Nå tåler jeg snart ikke mer. Hvor mange mord må jeg takle før jeg tar livet av meg?
Er det noen her som har litt morfin? Jeg trenger å slappe av litt.
Sykepleierne her på Dikemark vil ikke gi meg noe.


Han som vanligvis kaller seg "Glupingen" tror det er jeg som skrev innlegget, og han skriver et toppinnlegg...

Jøde-trond aka trond halvorsen søker menn for sexsalg!!billig pris
Publisert 17 mars, 2009 - 23:27 av Anonym

jeg er nå så desperat at jeg er villig til å suge eldre svette menn med stinkende balle for 50kr!!!og jeg svelger villig,analen min kan du gjøre hva du vil med,det er en ekstra "bonus"du får på kjøpet....jeg er nå så desperat etter dårlig amfetamin at jeg nå har kokt "rense-dottene" jeg har brukt før når jeg har filtrert speed til sprøyta,dvs brukte sigarettsneiper,vann til sprøyta får jeg ifra div fontener i Oslo!!!så jeg har det vansklig,

Før hadde jeg det man kaller "kongsberg-knekk" i ryggen fordi han stein lillevolden var så gla når jeg sugde han tørr og svelget villig unna,nå har jeg fått "kongsbergknekk"i knea i tilegg fordi jeg også må gi ha fri tilgang til analen min,han elsker å sprute meg full der og,med en slapp halvimpotent pikk,men med et godt skojern så får han lirket den inn,men nå har han gått tom for dårlig speed og må også selge seg for noen småmynter,så han er iferd med å utkonkurere meg a gitt,det her er ikke lett

for alle som vil så er jeg å treffe daglig utenfor blitzhuset og et kjappt nummer kan ordnes på stedet om ønskelig!!jeg tar imot alle jeg,kondom er ikke nødvendig!!
hilsen en utslitt taper som venter på å få tilfredsstilt akkurat deg!!!ingen krav til hygiene eller kondom som sagt,jeg sleiker deg ren og svelger allt eller sprut meg full i den sprengte fiseringen min,

bare å spørrre etter trond halvorsen!!eller jødetrond!!de vet hvem jeg er alle sammen..

venter i spenning på svar og penger til neste skudd m dårlig speed!vann ifra fontena og e sprøyte jeg fant i en park med bøyd spiss som jeg har retta ut så jeg er klar jeg!!!

FORT DERE!!betjener gladlig flere på en gang!!!dobbeltsikk i 2rn og en tannløs kjeft om dere vil!!!
mvh
trond halvorsen aka jødetrond


Luxcat har ikke vist seg på to uker, men her hadde hun lyst til å kommentere...

Jeg tror han
by luxcat on 17/03/2009 - 23:48

gjør det gratis, bare de er omskjærte for ellers strider det mot hans religion.


En ukjent bruker svarer luxcat med initialene "J E", og luxcat tror det er meg...

Ikke alle er som deg luxcat
by J E on 17/03/2009 - 23:54

Men det var snilt av deg å gi far din et siste sug før han døde.
Jeg er sikker på han satte pris på det. Bare bra synd morfinen gjorde at han ikke følte stort.


Hehe :D
by luxcat on 18/03/2009 - 00:07

Du ble virkelig satt ut over "nyheten" om at du er homo.
Alle har visst det lenge Jøde-Trond, så ikke hiss deg så opp :D




Et lite spark bak til anti-homofile
Publisert 18 mars, 2009 - 08:25 av Anonym

Et lite spark der bak til dere som bruker homofil som et skjellsord.
Det sømmer seg rett og slett ikke. Å være homofil er noe man skal være stolt av. Ikke noe som skal brukes som et skjellsord.
Den slags hører til et annet århundre.


Om du sikter
by luxcat on 18/03/2009 - 15:11

til mitt innlegg til JE i natt, så kan jeg ikke se at det var å bruke homo som skjellsord. Han ER homo, og det blir ikke et skjellsord av den grunn, vel?


Les dette luxcat
by Anonym on 18/03/2009 - 16:30

http://www.rogalandsavis.no/nyheter/article4164700.ece
Føl deg truffet!


Du er barnslig
by J E on 19/03/2009 - 00:33

"Han ER homo"

Hvor er det du har fått denne informasjonen fra og på hvilken måte er det interessant for deg eller noen andre her å få vite hvem jeg har sex med?


En parodi på luxcats "Lei idioter!"...

Lei homser!
Publisert 20 Mars, 2009 - 13:46 av Iuxcat (parodi)

Og slik er det.
Nesten ingen debatter her har noe særlig til heterofile lesere, eller kommentarer. Er det noe, så er det stort sett homo-argumenter, homser som ikke har forstått teksten og som må ha alt inn med vibrerende dildo. Eller ultra-homsen JE, selvsagt!

Underholdningsverdien er borte, morsomt er det ikke, og det hele fortoner seg som pes for en lesbe som meg.

Så kos dere, dere homser som er igjen. Jeg har funnet meg et annet forum...



homser
by Anonym on 20/03/2009 - 14:14

Homser er tragiske med sitt stadige sirkus...


Og lesber som deg er med på
by Anonym on 21/03/2009 - 00:36

å minke det man vil ha av forståelse av sin legning hos den almenne befolkning. Stadige sirkus tja, har da sett mange skrullete utagerende lesbiske, men de teller selvsagt ikke siden de er en av dere.

Det er mange heterofile som taler deres sak, med slike uttalelser blir det nok mindre. Men det ser du nok ikke selv....

Hvorfor skal folk tolerere at dere er lesbiske når dere ikke kan tolerere andre?


- Schumacher er homo
Publisert 23 Mars, 2009 - 12:15 av Nettavisen

luxcat har nok fylleangst etter utbrudd på brasiliansk pub.

Det gikk hardt for seg da apeskaftene luxcat og Schäfer gikk på pub i Brasil på søndag. På utestedet «Disco» skal de to ananashodene ha fått i seg godt med drikke, og stemningen skal ha blitt svært så god, skriver Ekstrabladet.

Allsang
Så god at de to bestemte seg for å gå opp på scenen og synge litt for publikum. Det skulle gå hardt utover den tidligere formel 1-kongen Michael Scumacher.

- Schumacher viado, skal duoen ha sunget. Eller på godt norsk: Schumacher er homo.
http://www.nettavisen.no/sport/arkiv/motor/formel1/article2372290.ece


Pøh!
by Iuxcat on 23/03/2009 - 12:18 (parodi)

Jeg har ikke fylleangst! Schumacher ER homo!


Heretter vil nok mange miste respekten de måtte ha
by Anonym on 23/03/2009 - 12:24

for lesbiske, etter å lese diverse innlegg fra luxcat. luxcat er jo en virkelig bitch av en lesbe som ikke skjønner resultatet av hennes fremferd....

mandag 16. mars 2009

"Glupingen" er frustrert

Grov sjikane av debatanter og moderatorenes uduglighet
Publisert 16 mars, 2009 - 02:00 av Glupingen

Når meddebatanter her blir så grovt sjikanert at det går over alle grenser slik JE eller Trond halvorsen bedriver og har gjort i lang tid får fortsette i det uendelige kan SOL like godt legge ned hele forumet eller få på plass moderatorer som er i stand til å stenge ut slike parasitter en gang for alle,men dette har jeg tatt opp flere ganger og d liker SOls moderatorer særdeles dårlig,da det blir slettet omgående mens flere av vedkommendes ekstreme sjikane-inlegg blir stående,

Hvorfor er moderatorer her så LIVREDDE kritikk av dem at de sletter slike kritiske tårder så fort de ser dem??er det ikke lov å stille spørmål ved hvordan de håndterer og utøver sin "myndighet" her??og deres soleklare INKOMPETANSE??Er ikke dette på legetimt å stille kritiske spørsmål ang dette her på SOL??

Hvis så er så burde jo samtlige seriøse debatanter boikotte dette forum fullstendig eller så bør dette forum legges ned umidellbart!!¨'

Mvh
Glupingen
%/
ps:sletter moderator dette vil jeg poste det igjen og igjen og igjen!!nå får dere moderatorer fan meg svare for dere og la slike kritiske tråder få stå!!!ellers taper dere bare ansikt totalt og virker direkte handlingslammede og livredde for enhver form for kritikk!!!bli kvitt de som bedriver hårreisende kritikk av meddebatanter eller legg ned hele forumet,greier dere ikke det så er dere ikke kompetente til den "jobben"dere har påtatt dere.så jævla vansklig er det vel ikke å få sperret slike ut en gang for alle?det er mer enn IP adresser dere kan sperre!!eller vet dere ikke det?



Sutringen til Glupingen ble nok en gang slettet når moderator kom på jobb...

søndag 15. mars 2009

6 millioner jøder - WW1

The American Hebrew
October 31, 1919

The Crucifixion of Jews Must Stop!
By Martin H. Glynn (Former Governor of the State of N.Y.)

From across the sea six million men and women call to us for help, and eight hundred thousand little children cry for bread.

Six million men and women are dying from lack of the necessaries of life; eight hundred thousand children cry for bread. And this fate is upon them through no fault of their own, through no transgression of the laws of God or man; but through the awful tyranny of war and a bigoted lust for Jewish blood.

And so in the spirit that turned the poor widow's votive offering of copper into silver, and the silver into gold when placed upon God's altar, the people of this country are called upon to sanctify their money by giving $35,000,000 in the name of the humanity of Moses to six million famished men and women. Six million men and women are dying -- eight hundred thousand little children are crying for bread.

Because of this war for Democracy six million Jewish men and women are starving across the seas; eight hundred thousand Jewish babies are crying for bread.

In the name of Abraham Krotoshinsky who saved the "Lost Battalion," in the name of the one hundred and ninety-nine thousand and nine hundred and ninety-nine other Jewish boys who fought for Democracy beneath the Stars and Stripes won't you give copper, or silver, or gold, to keep life in the heart of these men and these women; to keep blood in the bodies of these babies?

The Jew Has Helped Everybody But The Jew.

In the world war the Jew has helped everybody but the Jew. "Over there" he helped in camp, in council and in conflict. "Over here" he helped the Red Cross, the Y.M.C.A., the Knights of Columbus, the Masons, the Salvation Army and everybody else. So now is the time for everybody to help the Jew, and God knows now is the time he needs it.
The Six Million Dead Jews of World War One

Nå er det på tide å hjelpe jødene, altså! Ikke glem de 199.999 jødene som var så flinke. Send penger nå!


Koste seg
by Anonym on 06/03/2009 - 00:03

Jødene led ingen nød, de gasset seg under hele krigen.


Såpe
by Anonym on 06/03/2009 - 16:12

Jeg lurer forresten på, den såpa de laget av jøder, var den noe tess?
Skulle likt å se en skikkelig test av såper, på TV2 Hjelper Deg f.eks. Doctor Greve, Sunlight og så da Jødesåpe.


2 jøder later som de diskuterer Holocaust

Jødisk professor kan ha funnet Laden i Pakistan

Publisert 14 mars, 2009 - 21:39 av TV2

En amerikansk professor i geografi hevder han har funnet verdens mest ettersøkte terrorist, Osama bin Laden, og det ved bruk av svært uvanlige metoder.

En matematisk metode for å lokalisere utrydningstruede dyr, kan også brukes til å finne et menneske, mener professoren fra California. Ved å benytte seg av denne metoden og satellittbilder, har han pekt ut tre mulige hus i nordvest Pakistan hvor bin Laden kan oppholde seg, ifølge den britiske avisa Telegraph.

Professoren skal blant annet også ha faktorisert inn Osama bin Ladens kroppsstørrelse, behovet hans for elektrisitet og ekstra plass for livvakter.
TV2Nyhetene.no


Var det slik han fant kona si også?
by Anonym on 14/03/2009 - 22:24

...


Osama bin Laden benektet operasjonen

Osama bin Laden, 17/9-2001:
"I stress that I have not carried out this act, which appears to have been carried out by individuals with their own motivation."
web.dailycamera.com

Osama bin Laden, 28/9-2001:
"I have already said that I am not involved in the 11 September attacks in the United States. As a Muslim, I try my best to avoid telling a lie. I had no knowledge of these attacks, nor do I consider the killing of innocent women, children and other humans as an appreciable act. Islam strictly forbids causing harm to innocent women, children and other people. Such a practice is forbidden even in the course of a battle. It is the United States, which is perpetrating every maltreatment on women, children and common people."
public-action

FBI-Laden, 13/12-2001:
"We calculated in advance the number of casualties from the enemy, who would be killed based on the position of the tower. We calculated that the floors that would be hit would be three or four floors. I was the most optimistic of them all."

"Due to my experience in this field, I was thinking that the fire from the gas in the plane would melt the iron structure of the building and collapse the area where the plane hit and all the floors above it only. This is all that we had hoped for."

npr

Den siste Laden var på en videokassett som tilfeldigvis ble funnet av FBI i Afghanistan. Denne Laden visste hvor mange som jobbet i de øverste etasjene på det aktuelle tidspunktet. Han hadde regnet ut antall drepte på forhånd. Pga hans erfaring innen mirakler og fordi han hadde lest litt fra det offisielle manuskriptet før det ble utgitt, så tenkte han at bensinbrann ville brått smelte stålet i alle de øverste etasjene og få de til å forsvinne.

Men Ladens erfaring var ikke god nok, han burde ha lest hele manuskriptet, og hans forhåndskalkuleringer var bortkastet tid.

Et av bevisene til Bush var et pass som hadde falt ut av lommen til den ene kapreren rett før han krasjet inn i WTC. Passet havnet like ved.

Men dette falske beviset og alle de andre kan bare kastes i søpla. En pakistaner har innrømmet det hele:


Pakistaner innrømmer å ha revet ned byggene til Silverstein

- Beklager at jeg drepte barn. Jeg skulle bare drepe de over 18. Jeg trekker tilbake alle eksplosivene.

(VG Nett) Pakistaneren Khalid Sheikh Mohammed skal ha tilstått at det var han som rev ned byggene til Larry Silverstein i USA 11. september 2001.


- Jeg gjorde det!


Obama As A Muslim Extremist - CNN Counters FOX Lies



Obama warns Pakistan on al-Qaeda
US presidential candidate Barack Obama has said he would use military force if necessary against al-Qaeda in Pakistan even without Pakistan's consent.
BBC

FOX jødene sier at Obama er en muslim.
CNN jødene hevder FOX jødene lyver/tar feil.
Barack Obama sier Al-Qaida er i Pakistan.

Jødisk løgn og fanteri!

lørdag 14. mars 2009

luxcat overtar Telemark Sykehus

Jødiske Schäfer er typen til jødinnen luxcat i SOL-spillet.

Schäfer, 21. mars 2008:
Jeg er jøde forresten, og jeg og noen Mossad-partnere skal partere deg og drepe deg snart. (I den rekkefølgen, ja)

3. mars 2009 skrev jeg et innlegg med en repetisjon av noen av innleggene luxcat hadde skrevet under overtagelsen i november 2007. Luxcat likte ikke å bli påminnet om hva hun hadde skrevet da, så hun skrev et avsporingsinnlegg:

Helvetesvesenet
Publisert 3 mars, 2009 - 17:42 av luxcat

Etter å, dessverre, ha fått førstehåndserfaring med norsk helsevesen, er jeg ikke bare skuffet og forundret, men direkte forbannet.

Dødssyke mennesker blir liggende å vente i 30 minutter etter at de har ringt etter hjelp til tross for at det satt 5-6 pleiere inne på oppholdsrommet. De var sikkert opptatte med å skrive rapporter etc., men at de tar sjansen på å ikke sjekke hva det er når noen ringer på hjelp... Hvordan er det mulig?

Mennesker blir plassert i bleier, fordi det er enklere å skifte en bleie, enn å hjelpe en person på do. Hjelp til dusjing kan man bare glemme, det går raskere med en kattevask i sengen. Sengen blir ikke skiftet på, til tross for at det er spy og blod der.

Hva gjør de som ikke har pårørende til å ta seg av alt?Jeg brukte den første natten til å springe etter pleiere for å få tak i spykopper, vattpinner til vann, vaskekluter og mer medisiner. Etter det, så gikk jeg selv inn på lagerrommene og forsynte meg med det som trengtes. Ingen sa noe til det, forståelig nok - da ble det enda mindre å gjøre for dem.
Jeg kan ikke begripe hvordan et sykehusdøgn kan koste så mye som det gjør. Hva er det som koster, egentlig? Kunsten på veggene?

Om jeg noen gang skulle bli alvorlig syk, så flytter jeg tilbake til Hellas. Et sykehusdøgn der, koster kun 500 kroner. Riktignok er man fire på rommet, men man har en pleier der hele tiden og man trenger ikke tigge om hjelp som en speunge.

Det norske helsevesen mangler kompetanse og alt det der, men det viktigste som mangler er gratis: Respekt for den syke.


Flink jente
by Bra on 03/03/2009 - 17:49

"satt 5-6 pleiere inne på oppholdsrommet."
"Jeg brukte den første natten til å springe etter pleiere for å få tak i spykopper, vattpinner til vann, vaskekluter og mer medisiner."

Mens de andre var på oppholdsrommet så løp du rundt og jobbet som en gal.

klapp - klapp


Lesevansker?
by luxcat on 03/03/2009 - 17:53

Jeg sa det satt 5-6 pleiere på oppholdsrommet da det ble ringt etter hjelp, men ingen viste seg.

Ellers stemmer det at jeg jobbet, ja. Og jeg synes veldig synd på alle dem som ikke har pårørende til å hjelpe seg, enten det er på sykehusene eller på pleiehjem.


Vi forventer ikke
by Anonym on 03/03/2009 - 18:03

bedre løgnhistorier fra en same.


Og du
by Ikke bra on 03/03/2009 - 18:00

sto og så på disse pleierne i 30 minutter og gjorde ikke noe du heller? Da er ikke noe bedre da, kanskje.


Tror du jeg
by luxcat on 03/03/2009 - 18:03

sto og så på dem?
Er du litt... hva skal man kalle det... mentalt utfordret?


Er det det
by Anonym on 03/03/2009 - 18:06

man kaller samer nå for tiden?


Dødssyke
by Ikke bra on 03/03/2009 - 18:06

Dødssyke mennesker måtte jo vente i 30 minutter. Hvorfor gjorde du ingenting?


Jeg gjorde
by luxcat on 03/03/2009 - 18:07

jo ting, men dessverre hadde jeg ikke tilgang til morfinskapet, da det var låst.


Det heter "barnesikring"
by Anonym on 03/03/2009 - 18:12

Og den er til for å holde samer vekke.
Vi vet jo hva som skjer hvis slike som deg får tilgang til rusmidler.


"dessverre hadde jeg ikke tilgang til morfinskapet"...
by Anonym on 03/03/2009 - 18:50

Du burde jo styre unna sånne bemerkninger dersom du ønsker en saklig debatt. Det skulle tatt seg nydelig ut om pårørende kunne gått og forsynt seg fritt på medisinrommet - tihii.....???


5-6 pleiere på oppholdsrommet?
by Anonym on 03/03/2009 - 19:31

Hva mener du egentlig? Oppholdsrommet?? Mener du vaktrommet, siden du antok at de skrev rapport etc? Hvis du så mesteparten av personalet på èn gang på vaktrommet, kan det da ha vært i vaktskiftet? Du vet, i vaktskiftet mellom dag/kveld/natt samles jo av- og påtroppende team for å gi/få rapport. Men selvfølgelig skal det være noen til "ta klokker" hele den perioden, det er en selvfølge. Ingen skal måtte vente 30 minutter, uansett årsak.


Personlig tviler jeg på hele historien hennes
by Anonym on 03/03/2009 - 19:40

Den høres alt for bull ut til å være sann.
Og som kjent så er lux-sapmi ikke den skarpeste kvinnen i skuffen.


Sikkert vaktrommet,
by luxcat on 03/03/2009 - 19:41

jeg har aldri jobbet på noe sykehus, så hva vet jeg. Jeg antok at de holdte på med rapportering etc., men det er som du sier: En eller annen burde sjekket hva som sto på. JEG turte jo ikke forlate den syke som spydde blod og måtte ha hjelp til å holde både hodet og spykoppen, før etter at anfallet var over - etter cirka 30 minutter.


Så da
by Bra on 03/03/2009 - 19:53

Så da ga du den dødssyke den hjelpen han trengte da. Var dette den personen du besøkte?


Forskjell i IQ
by Schäfer on 03/03/2009 - 23:04

Når jeg leser en del av innleggene oppe på siden her, så må jeg si at jeg ikke er forundret over hvorfor enkelte trenger samfunnets støtte. Feks. denne bra og ikke bra. Det må fortone seg snurrig å leve et liv hvor man i det daglige er stokk dum. Dårlig med utdannelse, dårlig med jobb, strippet for empati.
Jeg kan si deg det, vesle degenererte karamellpudding, at min vordende svigers ble min venn, og luxcat, hans datter og min kjære, forsøkte å hjelpe til på sykehuset. Ikke redusér det til noe ubetydelig, tåkedott. Det kan vise seg å bli ulønnsomt for deg. Heller ikke slikt forstår du - i likhet med visse andre på min ferd i livet.


Ingen tar henne seriøst
by Anonym on 04/03/2009 - 00:15

Dama di er ikke annet enn tragisk. Det er ikke mulig å ta noe slikt seriøst.
Be henne trappe ned på medisinene sine. Hun ser ting...


Var alle pasientene
by Inger on 04/03/2009 - 11:08

Var alle pasientene dødssyke???? Og hvilken medisinsk kompetanse har denne luxekatten isåfall til å diagnostisere det????


Når pasientene
by luxcat on 04/03/2009 - 12:54

dør etter hvert, så er det nærliggende å tro at de er dødssyke, eller? Man trenger ingen medisinsk kompetanse for å skjønne det.



by Bra on 04/03/2009 - 13:17

Så du var der helt til de døde, og kan nå fortelle at de du hjalp var dødssyke.


Hvem "de"?
by luxcat on 04/03/2009 - 13:25

Jeg var der til min pårørende døde, og det tok bare tre dager.


"de pasientene"
by Rart on 04/03/2009 - 13:39

"Når pasientene dør etter hvert, så er det nærliggende å tro at de er dødssyke, eller?"


Må nok dessverre innrømme
by Inger on 04/03/2009 - 13:02

Må nok dessverre innrømme at jeg betviler din beskrivelse av dette helseforetaket du har vært innlagt ved.
Men hvis dette ikke er løgn, men sannhet, da synes jeg virkelig du burde gå ut med hvilket sykehus dette gjelder, fordi da har de ikke fortjent bedre. Skulle gjerne like å vite hvilket sykehus dette gjelder.


Telemark sykehus,
by luxcat on 04/03/2009 - 13:11

og jeg var ikke innlagt, jeg var pårørende.


tlf nr
by Tvilende on 04/03/2009 - 13:22

"Jeg brukte den første natten til å springe etter pleiere for å få tak i spykopper, vattpinner til vann, vaskekluter og mer medisiner."

Har du telefonnummeret til en av de på oppholdsrommet så vi kan få bekreftet denne historien? Du må jo ha blitt lagt merke til der du fløy rundt som en virvelvind og delte ut medisiner.


Overtagelse
by Har ringt on 04/03/2009 - 13:41

Jeg har ringt Telemark sykehus og fikk bekreftet at en same prøvde å overta hele sykehuset. Hun snek seg opp mot sykepleierne bakfra og prøvde å røske nøkkelen til morfinskapet ut av lommene deres. Etterhvert ringte de politiet.


Dagen etter skrev jeg et toppinnlegg i luxcats navn:

Nok et sykehus overtatt
Publisert 4 mars, 2009 - 20:01 av luxcat

Ja, idag inntok jeg Oppland Sykehus og etter en time hadde jeg operert 3 pasienter med forskjellige hjertefeil og helbredet 7 HIV-pasienter. Og dette gjorde jeg mens kirurgene leste tegneserier.

En fra ledelsen kom da bort til meg og sa at han skulle avsette alle sine ansatte.

"Ja, dette klarer jo du fint aleine, så da drar vi på ferie," sa han mens han overrakte meg nøkkelen til morfinskapet :)

Så da driver jeg to sykehus. Ikke umulig at jeg overtar et imorgen også.


Stolt
by Schäfer'n on 04/03/2009 - 20:15

Jeg er stolt av deg, jeg, kjære. Hvis det skulle komme en eller annen karamellpudding som skal prøve å redusere din innsats til noe ubetydelig, så ta det helt med ro. Han er bare misunnelig.

S/V8


Et par timer senere viser luxcat sin frustrasjon i et toppinnlegg...

Lei idioter!
Publisert 4 mars, 2009 - 22:28 av luxcat

Og slik er det.
Nesten ingen debatter her har noe særlig til lesere, eller kommentarer,og er det noe, så er det stort sett strå-argumenter, folk som ikke har forstått teksten og som må ha alt inn med teskje. Eller JE, selvsagt!

Underholdningsverdien er borte, morsomt er det ikke, og det hele fortoner seg som pes.

Så kos dere, dere som er igjen :)


De som på forhånd trur de er bedre enn andre
by Anonym on 04/03/2009 - 22:59

er ingen verdt å høre på.


Kjære Luxcat.
by Anonym i dag. on 04/03/2009 - 23:01

Kan du ikke være så snill å fortelle oss hvem på dette forumet som er idioter, siden du på en måte hever deg over oss andre.


I utgangspunktet
by luxcat (kopi) on 04/03/2009 - 23:10

I utgangspunktet tenkte jeg på "alle de andre", men fikk beskjed om å endre det til "alle de andre - Schäfer".

Så der har du det, altså.


La oss bøye oss i støvet.
by Anonym i morgen også. on 04/03/2009 - 23:14

Den kvinnen er ikke dum.


Jeg skrev et "nyhetsinnlegg" 6. mars, og luxcat fortsetter å late som at hun ikke vet at løgnen hennes har blitt avslørt, og hun legger til en ny løgn i et forsøk på å få medlidenhet...

Telemark Sykehus under etterforskning
Publisert 6 mars, 2009 - 16:36 av Nettavisen

Etter at en kvinne av samisk opprinnelse overtok Telemark Sykehus døde pasientene som fluer. Saken er nå under etterforskning.

En sykepleier som oppholdt seg på oppholdsrommet mesteparten av tiden kan bekrefte at en same forsynte seg av medisiner hun mente pasientene trengte.

- Vi trodde hun jobbet her, sier sykepleieren. - Hun var så ivrig.

- Jammen, de var jo dødssyke alle sammen, sier samen i sitt forsvar. - Jeg måtte gi dem medisiner hele tiden for å holde dem i live. Men de fikk tydeligvis ikke nok.

Moren til Jens (14) hevder at sønnen hennes bare hadde brukket armen og at han skulle være ute fra sykehuset om en uke. - Han var ikke dødssyk, gråt hun, skuffet over sykehusets behandling av saken.

Politimester Anne Rygh Pedersen sier at hun mistenker at det dreier seg om feilmedisinering. - Obduksjonsrapportene vil være klare om en uke, sier hun.

Sykehuset er nå stengt i ubestemt tid framover på grunn av mangel på pasienter.

- Vi må se nærmere på rutinene våre, sier sykehusdirektør Arne Rui. - Folk vil ikke hit noe mer. Syke folk blir heller hjemme.


Døde
by luxcat on 06/03/2009 - 22:56

Faren min døde på dette sykehuset. Dø skulle han uansett, men han kunne fått en verdigere utgang. At du ser det humoristiske i det, får stå for din regning.
Brenn i helvete, JE!


Frekk?
by J E on 08/03/2009 - 16:57

"Brenn i helvete, JE!"

Er du frekk i kjeften da, lille frøken? Sur for at løgnene dine blir avslørt, kanskje?

Hvis du prøver å bli litt mer ærlig, så kanskje du slipper å komme opp i disse problemene.

Schäfer: min vordende svigers ble min venn, og luxcat, hans datter og min kjære, forsøkte å hjelpe til på sykehuset.

Schäfer er visst ikke klar over at vennen hans er død. Når dere først skal lyve bør dere samarbeide litt bedre, men det beste er selvfølgelig at dere slutter å lyve.


vedr. sykehuset Telemark
by kommerfrastjernene on 07/03/2009 - 00:32

Jeg kommer opprinnelig fa Skien, min far døde der for litt over to år siden på samme sykehus. Jeg kjenner meg ikke igjen overhodet i luxekattens beskrivelse. Min far fikk så mye hjelp og støtte fra de som jobbet der, og vi som var pårørende fikk en støtte og hjelp som var utrolig fin.
Utover det så har jeg hatt mye med dette sykehuset å gjøre pga. en datter som har hjerteproblemer + i etterkant av det, divers operasjoner både på rikshospitalet og sykehuset Telemark. Vi har alltid følt at de har fulgt oss opp 100%.
Så derfor stiller jeg meg litt tvilende til denne luxekatten. Er faktisk veldig godt kjent i Grenland og hatt mye med dette sykehuset å gjøre selv om jeg ikke har bodd der de siste fire årene.


Hun er en same, samer har det med å være litt alkotørste
by Anonym on 07/03/2009 - 00:45

Så hele historien har vel oppstått etter noen flasker, hvorpå hun ikke helt har visst hvor hun har vært, eller hva hun har gjort. Men inn i morfinskapet, det skulle hun!


"Glupingen" later som han ikke skjønner at løgnen til luxcat er avslørt og han spiller med:

Til luxcat
by Glupingen on 07/03/2009 - 00:05

Hei

Først og fremst vil jeg kondolere og si at det du og din far har opplevd er veldig tragisk!og jeg forstår deg meget godt på alle måter!og han JE må du bare forsøke og ikke bry deg om,jeg har sagt det lenge,han skulle vært tvangsinnlagt på ubestemt tid for mange år siden!!

Jeg syns det er direkte håreisende og hjerteskjærende at han bedriver ren trakkasering av deg og din avdøde far og jeg blir så forbannet at jeg har egentlig ikke ord!!ingen ting er hellig for JE eller trond halvorsen!

Når det er sagt,jeg har en meget god venn som for en liten stund tilbake,ca 3år jobbet med risikoavfall fra sykehus ifra nesten hele Norge!dvs ca 70%av alle sykehus sitt risikoavfall som ble transportert i frysecontainere,som var alt ifra smitte farlig til radioaktivt og amputerte kroppsdeler og div ting sa at når det kom en container som var ifra telemark sykehus så skulle dem være ekstra varsomme,dem slurva no helt ille akkurat der,det så visst ut som et skaltehus i disse fryseconatierne,og noen ganger så virka ikke fryseaggregate men det unnlot dem å gi beskjed om!dem ble ilagt ekstrautgifter deluxe omtrendt hver bidige gang!!

Dette firmaet fikk 17000Nkr for hvert tonn med avfall ifra sykehus som skulle til forbrenning,men telemark sykehus måtte betale adskiilig mer!!men noe forbedring d ble det visst ikke uansett!

tanken min blir litt sånn at når man går på resturant og lurer på hvordan de hygeniske forhold er der så er det bare å ta en titt på toalettet feks,hvisk du skjønner meg rett! jeg mener seff ikke å sammenlignde pasient-behandling med avfalls-håndtering men det blir skjeldent bedre enn det svakeste leddet,forstå meg rett

trist å høre hele din historie,og når du appåtil skal bli sjikanert ifra en mental person som JE så ville jeg gi deg en støtteerklæring!!stå på du og ikke bry deg så mye om slike idioter!!jeg skjønner jo seff at det ikke er lett for deg...men du vet...brått en dag så sier han slike ting til feil fok,kanksje han endag står ansikt til ansikt med schæfern!!da tror jeg ikke jeg ville vært JE akkurat!!slike som han får det dem fortjener dem,på en eller annen måte,er bare snakk om tiid det!!brått er han syk selv og da tror jeg det blir en annen tone ifra han.....

stå på du

Mvh
Glupingen
%)


Når en jødisk løgner har blitt avslørt på SOL, så har de andre jødene en tendens til å late som ingenting eller late som de tror på løgneren. Så jeg skrev en påminnelse et par dager senere i luxcats navn...

Aldri så galt...
Publisert 9 mars, 2009 - 21:56 av luxcat

Jeg har kommet over sorgen og satt og fiklet litt med min avdøde far. Se hva jeg klarte å lage:



He he. Aldri så galt at det ikke er godt for noe...


Og da fikk jødene på forumet et lite adrenalinkick, og det ble skrevet noen hysteriske innlegg. "Glupingen" ble rabiat. Nå tror jeg ikke de gidder å late som om de tror på løgnene hennes mer...

En annen sol-bruker parodierer luxcat noen dager senere og fortsetter historien:

Nå har jeg tatt kontroll over Gausdal sykehus
Publisert 13 mars, 2009 - 19:12 av Iuxcat

Men jeg er stygt redd for at jeg alt har drept legen, fire sykepleiere og tre hundre pasienter. Det går nemlig helt rundt for meg helt siden jeg drepte far min.

Ja ja, jeg håper jeg får tak i litt morfin til i kveld.


En jøde hadde tidligere lagt fram en video som han syntes var morsom. Og jeg syntes den var et godt eksempel som viser at jøder ser på "gassingen" til Hitler som en fleip. Så jeg skrev i Schäfers navn:

Ein, zwei...
Publisert 12 mars, 2009 - 17:21 av Schäfer'n

Det har vært litt kjedelig på forumet her i det siste, så jeg har laget et morsomt lite klipp. Bare se hvordan rabbinerne begynner å jogge der jeg kommer traltende :-D




Ustyrtelig morsomt
by Fjellreven on 12/03/2009 - 18:15 (parodi)

Den var bra laget, Shafer. Ustyrtelig morsomt :)

Du fikk kjapp servering der, ja, he he, -psssssht -psssssht he he


He he
by Schäfer'n on 12/03/2009 - 18:26

Det er luxcat som spiller serveringsdamen, he he

S/V8



To jøder later som de diskuterer Holocaust

Men unnskyld meg... Stammer ikke disse krympede hodene fra den Sør-Amerikanske regnskogen???




En dobbel dør er mer sannsynlig
sobe:
We look at clip number 6 of the "One Third of the Holocaust" movie and find it odd that denierbud suggests that there should be double doors at the entrance to the building. Why this is necessary denierbud doesn't explain. Denierbud's suggestions are poor and not thought out well, which betrays comments that say that denierbud has "debunked" the "Holohoax".




Menn brenner ikke, men feite kvinner brenner godt...




Hadde jødene like brede skuldre som velforede amerikanske menn?




Hvor mange jøder er det plass til per kubikkmeter?




Var det bensineksos eller dieseleksos som tok livet av jødene?
Med tanke på at de fleste som tar selvmord med eksos bruker bensineksos, så var det nok det nazistene brukte også...



Flere videoer fra sobe.


Oct. 28 2005 11:29 PM ET
Associated Press

BERLIN -- Ernst Zundel, a white supremacist and longtime Canadian resident charged in Germany with inciting racial hatred, will go on trial on Nov. 8, a court said Friday.

German authorities accuse Zundel, who was deported from Canada in March, of decades of anti-Semitic activities, including repeated denials of the Holocaust - a crime in Germany - in documents and on the Internet.

Zundel will go on trial in the western city of Mannheim on Nov. 8, court spokeswoman Bettina Krenz said. It was unclear how long the trial would last. Jewish leaders hope it will spread awareness of the Holocaust.

Ernst Zundel skrev omtrent "Jeg tror ikke på alt jødene sier" på nett og ble hentet fra Kanada til Tyskland og ført i rettssak? Jødiske ledere har et motiv bak tyske myndigheters sprøe handlinger?

Ernst Zündel has done extensive research into the theory that UFOs are really Nazi airships flying reconaissance missions from a secret base at or near the South Pole. Nizkor

Ernst Zundel er en jøde. Dette er jødisk "tullball". Jødiske Eric Hufschmid om David Irving:

David Irving sent to Jail for Holocaust Denial
Before you worry about being arrested, consider that his arrest is yet another deception to frighten the Goyim. The Holocaust is the primary tool the Zionists have to manipulate Goyim emotions, so expect them to protect it at all costs!
David Irving Hoax

Hufschmid skriver "Sionister", men han mener jøder...