lørdag 21. november 2009

Manipulerende jøde: «Spark en neger-dagen»

«Spark en neger-dagen»

Publisert 19 november, 2009 - 16:32 av Starr

I Bergen (samt i utlandet) har det oppstått et fenomen som kalles for «spark en rødhåret-dagen». En ting kan jeg si med sikkerhet, et fenomen som dette hadde aldri oppstått om det hadde vært muslimer eller negre e.l. involvert. Det at dette er så utenkelig, samtidig som slikt kan foregå mot etniske nordmenn og hvite generelt, viser i hvilken retning vi beveger oss.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3381731.ece

Frykter vold mot rødhårede

Rektor på Ortun skole frykter mobbing mot elever med rødt hår over hele byen i morgen.

- Min sønn kom hjem i går og fortalte at folk på skolen hadde sagt til ham at han bare måtte vente til fredag, for da er det «spark en rødhåret-dagen». Da skulle mange være stygge med ham, og han er nå livredd for å gå på skolen. Jeg ble helt sjokkert, sier en bekymret mor til bt.no.

Sønnen hennes går på Ortun skole i Fyllingsdalen. Og skolens rektor, Ivar Skjelten, deler bekymringen.

- Vi har ventet på dette i flere uker, sier Skjelten.

«South Park» får skylden
Fenomenet skal ha oppstått i fjor. Inspirert av episoden «Ginger Kids» i TV-serien «South Park», skal en 14-åring ha lansert datoen 20. november som «kick a ginger day».

Utenlandske medier rapporterte for ett år siden at rødhårede ble sparket ned, at foreldre holdt barn hjemme fra skolen og at gutten som startet Facebook-gruppen ble politietterforsket.

Flere bekymrede foreldre har kontaktet skolen de siste dagene.

- Vi har visst om denne aksjonen, men håpet at det kanskje ikke skulle spre seg til elevene. Det var fåfengt. Dette foregår jo på nettet, på Facebook, og det er først og fremst elevene som bruker slike sider. Og er det slik her, er det nok slik over hele byen, sier Skjelten.

Strenge reaksjoner
Selv opplever han aksjonen som «helt bisarr», og håper at det hele er spøk og tomme trusler.

- Vi har elever på skolen som har fått beskjeder fra andre elever av typen «bare vent!». Vi vet ikke om dette er en spøk, men elevene som opplever dette er engstelige, sier Skjelten.

Rektoren forteller at skolen tar signalene svært alvorlig. I dag har alle lærerne gitt klar beskjed til elevene om at mobbing eller vold mot rødhårede er helt uakseptabelt, og vil føre til strenge reaksjoner.

- Vi vil slå hardt ned på dette, og utvisning kan bli aktuelt. Dette er jo uprovosert vold! Man sparker ikke ned folk fordi de har rødt hår. Jeg håper dette ikke blir noe av, men vi vil passe nøye på i morgen, sier rektoren.

- Snakk med barna
Presseansvarlig i organisasjonen Anonyme foreldre av mobbeofre, Helga Johannessen, oppfordrer foreldrene til å snakke med barna om dette før de drar på skolen i morgen.

- Jeg er rystet! Jeg har en klar oppfordring til alle foreldre, lærere, rektorer og andre voksne: Slå hardt ned på dette! Drastiske midler må tas i bruk, som utvisning og husarrest. Mobbing er et samfunnsproblem, sier hun.

Serien «South Park», som altså får skylden for fenomenet, er også omstridt her hjemme. Medietilsynet har nylig gransket serien etter klager fra foreldre, noe som endte med en advarsel til TV 2 Zebra.

- Vi har lenge sagt at man må tenke over hvilke signaler man gir. Noen vil le av det, men noen vil også plukke opp ideene, sier Johannessen.


Hva slags idiotisk
Av Taurus den 19/11/2009 - 18:44

Hva slags idiotisk konklusjon er det egentlig du prøver å vri ut av din ledige hjernecelle?

Leste du overhodet innlegget du limte inn?


Du Taurus, du Taurus
Av Anonym den 19/11/2009 - 19:00

Jeg legger merke til at du i din sedvanlige tro på at dine intetsigende innlegg faktisk utgjør en forskjell i den store sammenheng, fremdeles patruljerer farvannene her i håp om å få anledning til å klemme ut det du selv antar er gullkorn. Er det ikke snart på tide å gi opp? Toget er gått for lenge siden for din del.


Ok, Taurus
Av Starr den 20/11/2009 - 15:21

Iløpet av den nærmeste uken er det kanskje utenkelig med en "spark en jøde-dag" også, men vi har allerede fått en "spark en hvit etnisk nordmann-dag", en såkalt "kick a ginger day".


Spark en buddhist!
Av Hvit etnisk nordmann den 20/11/2009 - 16:44

Med sine jødiske røtter slipper nok Taurus unna. Han kan bare dra Holocaust-kortet: "Been there, done that..." Men la nå han tenke på seg selv og sine.

Siden det er buddhisten Matt Stone som står bak "Spark en hvit etnisk nordmann-dagen" bør vi etniske samle oss og få igang en "Spark en buddhist-dag".


Han har lagt buddhismen på hylla
Av Starr den 21/11/2009 - 04:34

"Stone himself "grew up agnostic" and considers himself "ethnically Jewish, but that's about all."

Han er bare etnisk buddhist. Det er det hele. Noe mer er det ikke. Han har sikkert tenkt til å bli neger, så vi kan sparke dem.


Spark 6 millioner jøder...
Av Sjåfør den 20/11/2009 - 00:15

...om dagen, begynner det å bli bred enighet om.


Dere vet inderlig godt hvem
Av Anonym den 21/11/2009 - 11:03

som lager denne motbydelige tegneserien!!

Jeg trenger ikke si mere...

Kanskje verdenshistoriens mest hatede person, hadde rett...

Nå kommer efekten 70år etter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar