søndag 19. april 2009

Ingen av jødene likte at Pedersen ble avslørt

Bløffmakeren Svein-Magne Pedersen
Publisert 19 april, 2009 - 21:45 av TV2

Svein Magne Pedersen på TV2
Etter flere overbevisende historier fra folk som har blitt friske ved bønn, ba predikant Svein Magne Pedersen for syke på TV2 i kveld. Kommende helg er han i Loddefjord Kirke i Bergen.

Sivilingeniør Randi Øksnes fortalte om hvordan hun fikk fullt syn på høyre øye og ble kvitt bekkenløsning da Pedersen ba for henne. Etter forbønnen er hun ikke lenger plattfot heller. Med seg i programmet Holmgang hadde hun legeattest på at øyet var blitt helbredet.

En gutt på 14 år som inntil for tre år siden hadde sterkt nedsatt hørsel, ble helbredet etter to minutter. Siden har han hørt normalt.


Gutten fortalte at de hadde teleslynge i klasserommet, og at han måtte sitte helt foran. Etter at han var helbredet av Pedersen kunne han sitte bakerst i klasserommet.

Men teleslynge er en radiosender hvor høreapparatet fungerer som en radiomottaker, og det har ingen betydning hvor man sitter.

Øksnes hadde med gammel innleggssåle som bevis


Det var da fælt da..........
av Dolly P den 19/04/2009 - 22:00

så mange "tv-kanaler" som var på banen her idag.......
med røverhistorier.............
Ta denne også og dra lenger ut på landet med........tosk !!


Det er bare tull å svare på innlegg fra Jøde-Trond
av omega3 den 19/04/2009 - 22:02

Han gjør dette i alle slags forum.


Ingen av jødene så ut til å like at bløffmakeren Svein-Magne Pedersen ble avslørt. Nok en sterk indikasjon på at Pedersen er en jøde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar